Schrijf de Sint

Dit jaar moesten we nog hemel en aarde bewegen (via ondermeer een schrijven aan de Ombudsdienst voor de Postsector) om één rode brievenbus terug te krijgen op Luchtbal Noord. Zowel die in de Bostonstraat als die in de Belfaststraat werden immers eind 2018 weggehaald en daardoor haalde bpost haar eigen richtlijn niet meer. Heel wat bewoners van Luchtbal Noord hadden immers zo geen rode brievenbus of Postpunt meer binnen de 500m.

Gelukkig kwam bpost gedeeltelijk op haar beslissing terug en verscheen de rode brievenbus in de Belfaststraat in de zomer van 2019 terug.

Uiteraard kijkt bpost aandachtig toe op het aantal keren dat deze brievenbussen gebruikt worden. En deze maand is er een ideale manier om onze rode brievenbussen ten volle te benutten.

Alle kinderen kunnen immers gratis (dus zonder te moeten frankeren) een brief of tekening naar de Sint sturen. Het leuke is dat ze ook altijd een antwoord krijgen en zelfs een klein cadeautje ontvangen. Wie dit wil doen, moet schrijven naar

Sinterklaas
Spanjestraat 1
0612 Hemel

Zet zeker ook je naam en adres op de achterzijde van de enveloppe zodat de Sint en zijn Pieten weten dat ze naar jou een antwoord moeten sturen. En schrijf zeker vóór 29 november 2019 want anders kunnen de Pieten jouw briefje niet meer op tijd verwerken.

De brievenbussen van Luchtbal vind je: in de Belfaststraat, aan het postkantoor, aan het winkelcentrum & aan de Langblokken. (http://www.bpost.be/site/nl/rode-brievenbussen)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.