Parkeerplaats ondergronds

Op de Bewonersvergadering van Bewonersgroep Luchtbal Noord op 17 oktober 2019 stelden we uiteraard ook de vraag: “Hoe is de ondergrondse parkeergarage van LUCA1 (de lichtgrijze appartementsblok tussen Canadalaan en Noorderlaan) eraan toe en wanneer gaat ze open?”.

Al meer dan een jaar stellen sociale huurders (die wachten op hun parkeerplaats) en buren (die met lede ogen de hoge parkeerdruk aanzien) deze vraag.

Aangezien het antwoord van de medewerkers van Woonhaven beknopt en vaag bleef, probeerden we toch nog eens meer informatie te bekomen via mail bij de algemeen directeur en de dienst klachtenbeheer. Maar helaas, tevergeefs… Hierbij het meest recente antwoord:

Voor de ondergrondse garage van het project Luca1 zijn er nog een aantal zaken niet in orde ivm de brandveiligheid. We gaan voor ieders belang pas over tot verhuring als dit 100% in orde is.

Wanneer dit juist gaat zijn, kunnen we momenteel niet exact zeggen. Er zijn te veel partijen bij betrokken en jammer genoeg neemt dit tijd in beslag.

We merken wel dat sinds een week de parkeergarage geregeld open staat en een groen in plaats van een rood licht weergeeft. Mogelijk de voorbode van betere tijden?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.